maandag 6 januari 2014

Allerlei plannetjes

Het kan nog wel toch?
Ik wil iedereen op de valreep nog even een gezond, liefdevol en creatief jaar toewensen!

Heel stiekem hoop ik dat 2014 een beter jaar wordt dan het afgelopen jaar. Het was voor ons nou niet bepaald een topjaar. Maar ach, als ik om me heen kijk kan het altijd nog erger………

Voor het nieuwe jaar zit mijn hoofd helemaal vol met plannetjes. Zo wil ik in 2014 eens goed de bezem door het huis halen. Jeetje, wat kan een mens toch vreselijk veel (troep) verzamelen. 

De andere plannen betreffen voornamelijk mijn webwinkeltje en alles wat daar bij komt kijken. Ik wil graag op meer markten aanwezig zijn en ik zou het geweldig vinden als mijn creaties op meer verkooppunten komen te liggen. Werk aan de winkel dus!

Ook nieuwe idee├źn om te maken borrelen zowat mijn oren uit.
Zo heb ik vandaag eindelijk eens kralen van papier gemaakt. Stond al jaren op mijn lijstje maar vandaag is het er dan eindelijk eens van gekomen.


Repen knippen van bijvoorbeeld reclamefolders en rollen maar.
Vervolgens aflakken met blanke nagellak en dan is dit het resultaat.


Best leuk toch? 
Ik heb ook al een bestemming voor deze kralen maar dat laat ik een andere keer zien.

Groetjes,
Karin1 opmerking:

 1. Hallo Karin,
  Ik wilde je nog bedanken voor je reactie op mijn blog onlangs. Je raadde me het Paleo dieet aan, als je het zo kunt noemen. Ik heb inderdaad hier eens goed over gelezen, maar het is niet wat voor mij... Ik heb namelijk osteoporose en moet daarom juist veel zuivel gebruiken. Dat is in dit dieet al een grote afrader. Ze zeggen dat zo nu en dan een glas melk geen kwaad kan, terwijl ik er juist baat bij heb om heel vaak een glas melk te drinken.
  Ik vind het wel heel erg lief van je dat je de moeite nam me op dit dieet te wijzen...
  Mijn dank daarvoor Karin,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen