donderdag 9 augustus 2012

Buiten eten

Gisteren eindelijk de buitenkeuken eens goed onder handen genomen. Wat een troep was het daar. Maar ja, dat is natuurlijk ook logisch als je er tijdens de winter en daarna helemaal niets aan hebt gedaan.
Nu is het weer schoon, netjes en vooral heel gezellig!

En als het dan weer klaar voor gebruik is dan ga je er natuurlijk meteen aan de slag.

In een van de boeken van Jamie staat beschreven hoe je zelf zalm kan roken. Dat wilde ik al een tijdje eens uitproberen dus samen met Sanne ben ik aan het prutsen gegaan.

Een oud koekblik omgebouwd tot rookoventje en dat met inhoud op de bbq.

Na een klein half uurtje is dit dan het resultaat.

Snel de tafel gedekt en smullen maar!

Als toetje hadden we marshmallows. Heerlijk maar wel mierenzoet.

Ik hoop dat de zomer nog heel lang duurt en dat we nog veel kunnen koken op deze unieke plek!
Groetjes, Karin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten